NYT Nyt Nyt
Så kom der hvalpe født 22/6-2018.
Vores Ben-Star's Ladys Cassandra har fået hvalpe med SECH-DKCH-NOCH-INTCH Yung Lo's Cookie Dough. 1 dejlig dreng tilbage

Pekingeser hvalpe hos Kennel www.Joyful-Treasures.dk

 

 Pekingeser hvalpe hos www.Joyful-Treasures.dk De skønneste små pelsbolde er til salg og selvfølgelig opdrættet i DKK hvalpene er ydersdt velsocialiserede og er snart parat til at tage sine nye familkier med storm. Pekingeseren er en sjov, hengiven, hyggelig familie/udstillingshund, som følger sin familie i tykt og tyndt. Trods den store pels kræver den ikke så meget pelspleje som mange andre pelshunde gør...  Tag og kik på hjemmesiden for mange flere billeder og tag kontakt til Rikke Jensen for yderligere info m.m.

Vi opdrætter i Dansk Kennelklub og alle hundene opdrættes med fuld stambog

Vores Kennel Beautiful Paws

Vi udstiller og opdrætter i DKK (dansk Kennel Klub)  og vi har gennemgået DKK´s Hundeholder uddannelse samt Jurakursus m.m og har haft kennelmærke siden 2010

Vores Kennel Beautiful Paws  udstiller og opdrætter den originale skandinaviske type Shih Tzu og vores hunde er med fulde stambøger.
Vi elsker at have hvalpe, men vi laver ikke mange kuld. Når vi har hvalpe bruger vi al vores tid på at de bliver skønne sunde vel socialiserede hunde der tager verden med storm. Vi gør meget ud af at de møder og ser mest muligt inden de flytter hjemmefra så deres nye familier møder en hvalp der er glad og tillidsfuld og parat. for ose er det afgørende at vores hvalpe finder den helt rigtige familie og derfor forbeholder vi  os retten til at fravælge en køber hvis vi ikke du/I er den rette for vores hvalp.

Vores store hobby er hundeudstilling, når vi er afsted dyster vi i Ringen og vi hygger os udenfor Ringen med dejlige hundevenner. Marius holdt pause fra udstilling i 2015 i 2016 gjorde han det godt men desværre kom jeg til skade fik lårbensbrud og et smadret uderben jeg har gennemgået flere operationer og dette har gjort at vi først nu i 2018 igen tager fat på udstilling og de planer vi ellers måtte have.

Cassandra gjorde det godt som baby og hvalp., men grundet ovenstående har hun derefter ikke været meget i ringen. Vi håber og ser frem til hun kommer med igen

Vi vil også starte med at udstille udenfor Danmarks grænser i år...

 

Udover udstilling er vores hunde skattede familie medlemmer der følger os næsten overalt i dagligdagen. de får lov at være ganske almindelige hunde og har et dejligt hundeliv, de er vores guldklumper som vi ikke kan leve uden.

Derud over har vi en skøn familie som vi ofte ser. 2 vidunderlige børnebørn som for os er en af livets goder som vi elsker over alt på jorden.