Ingrid og far til træning

Rasmus og far til træning

Vi er et ægtepar René og Linda . Vi har fundet sammen i en moden alder. Vi har voksne børn og to skønne børnebørn på 5 og 4 år, som bare ELSKER hundene.

René arbejder med IT og jeg  Linda er hjemme og nyder dyrene, hus og hjem

Vi har kennelmærket Beautiful Paws, vi opdrætter i DKK (Dansk Kennel Klub) og har haft kennelmærke i 10 år.

Vi har Dkk's opdrætter uddannelse og vi ser os selv, som seriøse opdrættere, der kun ønsker racens bedste og arbejder målrettet for racens standard og ikke mindst sundhed.

Vi startede med Shih Tzu, som jo er en skøn lille hund, men vi har altid haft ønsket om en bulldog og for 19 mdr. siden flyttede Cenica Bulls Clever Clavicula aka Ingrid ind, Ingrid er en engelsk Bulldog, og siden er Tyrone of the Tivoli Bulls fra Belgien aka Rasmus kommet til, Rasmus er 5 mdr. 

Vi har jo stadig vores shih tzu, men må klart sige at det at få EB i huset er uden samligning de kærligste, sjoveste, stædigste, kønneste, egenrådige og specielle hunde, som vi kunne tænke os og vi elsker dem højt og de gør bestemt vores hverdag til noget helt særligt. Vores Shih zu elsker vi naturligvis ligeså højt men for fremtiden vil det være EB , som vi på sigt ønsker at  opdrætte. 

Her hjemme er vores hunde omdrejningspunktet, vi lever sammen med dem de, får lov at komme i sofaen og sengen, vi elsker alt der har med dem at gøre især hverdagen med gåture forskellige steder og oplevelser med hundene,  eks. strandture, skovture og en masse andet.

Vores store fællles interesse er hundeudstillinger og Ingrid er DKJUCH (Dansk Junior Champion), siden er hundeudstillinger sat på stand by pga. COVID 19, men vi ser frem til at starte op på ny engang i fremtiden. Vi har desværre ikke kunne udstille vores Rasmus pga. COVID19