Velkommen til vores hjemmeside

Vi er et modent ægtepar med voksne børn og 2 dejlige børnebørn på 6 og 7 år. Linda er hjemme og sørger for hundene og René arbejder i IT branchen og har i hele corona tiden haft sit kontor hjemme.

Vi har kennelmærke "Beautiful Paws" i DKK som vi fik i 2010, og vi har DKK'S hundeholder uddannelse. Vi startede med Shih-Tzu, begyndte hurtigt at udstille og vi fik smag for denne hobby.

Vores hunde er vores vores passion og i hverdagen er vores hunde omdrejningspunktet og vufferne er familiemedlemmer på 4 poter. hundene lever og er sammen med os næsten hele tiden, er sjældent alene, de må gerne komme i møblerne og de sover gerne i vores seng.

Senere fik vi Pekingeser i huset også som vi selvfølgelig også udstillede  og det er en skøn lille hunderace, som vi har savnet de senere år. Vi bor sammen med den bedste Shih Tzu og  Engelske bulldog i verden, men har valgt at vi ikke går videre med nogle af dem i kennel regi  da jeg Linda desværre er kommet til skade og er opereret i det ene ben.  

Da vi nu kom i en situation hvor vi skulle finde os en ny familie/udstillings hund, undersøgte vi mange små racer, og feltet blev mindre og mindre og alligevel  manglede den brik der fik det hele til at passe, måske fordi vi blev ved at vende tilbage til pekingeseren, og der var ikke nogen tvivl da vi kontaktede og besøgte Rikke og hendes skønne hunde fra kennel Joyful Treasure´s. 

og vi glæder os vildt til lille Julle flytter hjem til os 🙂 og vi glæder os ligeså meget til at udstille ham 🙂 og på sigt håber vi på at udvide og få pekingeser også i eget kennelnavn, men nu skal vi nyde Julle først 🙂

Vi bor i et parcelhus med have med grønne områder tæt på. vi elsker en lang tur på standen og elsker at finde nye gåture med hundene. vi elsker at give hundene nye oplevelser kort sagt både i naturen, men også hundetræning og forskellige arrangementer med hundene.

Julle flytter snart hjem til os, så starter en ny epoke...