Ingrid og far til træning

Rasmus og far til træning

Vi er et ægtepar René og Linda . Vi har fundet sammen i en moden alder. Vi har voksne børn og to skønne børnebørn på 5 og 4 år, som bare ELSKER hundene.

René arbejder med IT og jeg  Linda er hjemme og nyder dyrene, hus og hjem

Vi har kennelmærket Beautiful Paws, vi opdrætter i DKK (Dansk Kennel Klub) og har haft kennelmærke i 10 år.

Vi har Dkk's opdrætter uddannelse og vi ser os selv, som seriøse opdrættere, der kun ønsker racernes (Shih Tzu) og (Engelsk bulldog) bedste og arbejder målrettet for racens standard og ikke mindst sundhed.

Vi startede med Shih Tzu, som jo er en skøn lille hund, men vi har altid haft ønsket om en bulldog og for 19 mdr. siden flyttede Cenica Bulls Clever Clavicula aka Ingrid ind, Ingrid er en engelsk Bulldog

Vi har jo stadig vores shih tzu som jo er er de skønneste, sjoveste og specielle små hunde, men da vi pt. ikke udstille shih tzu er det primært engelsk bulldog denne side er til for nuværende.

Her hjemme er vores hunde omdrejningspunktet, vi lever sammen med dem de, får lov at komme i sofaen og sengen, vi elsker alt der har med dem at gøre især hverdagen med gåture forskellige steder og oplevelser med hundene,  eks. strandture, skovture, ringtræning og en masse andet.

Vores store fællles interesse er hundeudstillinger og Ingrid er DKJUCH (Dansk Junior Champion), siden er hundeudstillinger sat på stand by pga. COVID 19, men vi ser frem til at starte op på ny engang i fremtiden.